Promotieartikelen die echt effectief zijn

Promotieartikelen meer dan 10.000 producten

Aanstekers-Nicks-promo-Costa-del-sol-2.jpg

Waarom promotieartikelen?

Je wilt graag je naamsbekendheid vergroten en een boost geven aan je bedrijf? Dan zijn promotieartikelen de beste keuze! Promotieartikelen kunnen meerdere doeleindes hebben bijvoorbeeld voor bij een bestelling, op beurzen of voor je werknemers.

We hebben een gevarieerd assortiment aan promotieartikelen. Zo hebben we pennen, mokken en aanstekers en dat kan allemaal bedrukt worden of gegraveerd. Dus ga snel even kijken bij onze shop om het perfecte promotieartikel te vinden. Wij van Nicks zijn gespecialiseerd in promotieartikelen. Wat je ook nodig hebt, wij kunnen het leveren! Val op en laat je promotieartikel bedrukken met jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of met een persoonlijk bericht. 

Groot assortiment

Nicks heeft meer dan 10.000 producten waar je uit kan kiezen.

Snelle levering

Wij zijn erop gebrand om de promotieartikelen die je hebt bestelt zo snel mogelijk te leveren.

Klantvriendelijk

Hier bij Nicks denken we altijd uit het belang van de klant.

Producten voor naamsbekendheid

Door een promotieartikel weg te geven, zullen jouw klanten je niet zo snel vergeten en zijn ze ook nog is hartstikke dankbaar. Als er een evenement is waar je als bedrijf naartoe gaat dan kan je de promotieartikelen die bedrukt zijn met jouw bedrijfsnaam meenemen. En daarna uitdelen aan iedereen die daar is, zo val je op en zal je niet snel vergeten worden! Iedereen vind het wel leuk om iets gratis te krijgen.

Wanneer iemand gebruik maakt van bijvoorbeeld een pen met jouw logo erop, wordt hij of zij telkens opnieuw herinnerd aan jouw bedrijf. Natuurlijk zijn er nog veel meer producten die je kunt gebruiken om jouw bedrijf te promoten. Bekijk eens ons brede assortiment! Kiezen uit zo’n groot assortiment kan soms lastig zijn. Je kan voor telefoonstandaarden of sleutelhangers met bedrukking gaan. Maar je kunt ook gaan voor een bidon of een aansteker met bedrukking.

Er zijn zoveel mogelijkheden! Als je een product niet kan vinden in de shop dan proberen wij alsnog het voor je te regelen. Als je helemaal geen idee hebt wat voor promotieartikel goed bij jouw bedrijf past. Dan kunnen wij altijd met je meedenken. En helpen met het zoeken van de juiste promotieartikel die goed aansluit op jouw doelgroep.

Een paar ideetjes!

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over de promotieartikelen kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail (info@nicksreclame.nl), telefonisch (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor.

Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee. Je kan bij ons ook altijd een offerte aanvragen. Bij Nicks zorgen we er altijd voor dat iedereen tevreden is. Zoveel service en dan ook nog eens supersnel! Neem vandaag nog contact met ons op en we staan voor je klaar.