Verras en bedank jouw relaties met de geschenken van Nicks

Relatiegeschenken

Bedrukte relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn niet zomaar cadeautjes maar het is een manier om te laten zien aan jouw medewerkers of relaties hoeveel je hun waardeert. Je kan de relatiegeschenken laten bedrukken met jouw logo of tekst.

Zo zorg je ervoor dat elke keer als mensen het geschenk zien dat ze weer aan jouw bedrijf moeten denken. En dan maak je ook weer makkelijk reclame voor jouw bedrijf. We verkopen goedkopere en duurdere geschenken. We hebben een ruim assortiment met 10.000 producten om uit te kiezen, dus er is genoeg keuze!

Waardering

Relatiegeschenken worden erg gewaardeerd en maakt de band sterker tussen jou en je relaties. Zo laat je met dit gebaar zien hoe belangrijk hun zijn voor jouw bedrijf, en hoe erg je hen waardeert. Of wanneer een collega afscheid neemt van het bedrijf, geef een geschenk! Dat is een mooi aandenken voor jouw werknemer. Een relatiegeschenk naar je klanten sturen is ook iets wat erg gewaardeerd wordt. Bij bepaalde gelegenheden is een relatiegeschenk een must have. 

Groot assortiment

Nicks heeft meer dan 10.000 producten waar je uit kan kiezen!

Snelle levering

Wij zijn er op gebrand om de relatiegeschenken die je hebt bestelt zo snel mogelijk te leveren.

Klantvriendelijk

Hier bij Nicks denken we altijd uit het belang van de klant.

Inspiratie nodig?

Een relatiegeschenk uitkiezen kan best moeilijk zijn. Je zou voor iets kleiners kunnen gaan zoals een potje snoep met jouw logo of bedrijfsnaam erop of een kaarthouder die bedrukt is met jouw logo of bedrijfsnaam. Of wil je voor een wat meer luxe relatiegeschenk gaan zoals een draadloze koptelefoon die ook bedrukt is met wat jij wilt. Een smartwatch met jouw logo of bedrijfsnaam zou ook kunnen.

Nicks levert en verzorgt standaard relatiegeschenken, maar ook gepersonaliseerde of juist originele relatiegeschenken. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk doet het altijd goed. Weet je niet zo goed wat je wilt geven aan je team, dan zijn wij er om je te helpen! Bespreek met ons wat je wensen zijn en je budget. Wij zullen voor je kijken welk relatiegeschenk toepasselijk is voor jouw merk/bedrijf.

Nicks kan jou helpen met het vinden van de beste geschenken voor jouw bedrijf, ieder moment en elke doelgroep. Wij weten alles over de nieuwste trends en zorgen voor de scherpste prijzen, snelle levertijden, de beste kwaliteit en een goede service! We zouden eventueel ook kunnen kijken voor een relatiegeschenk dat niet op de website staat. Dan zoeken wij een bedrijf waar ze dat voor jou maken en dan zullen wij het voor jou bedrukken. We zullen altijd een oplossing voor je vinden. Dus er zit gegarandeerd een goed geschenk tussen voor jouw klanten, je collega’s of werknemers!

Een paar ideetjes!

Relatiegeschenken bij ons bestellen of heb je nog vragen?

Je kunt de relatiegeschenken bestellen via de shop en mail (info@nicksreclame.nl). Vertel aan ons wat je erop bedrukt wilt hebben als je het wilt laten bedrukken en hoeveel stuks. Als je nog andere wensen hebt zet je dat ook in de mail. De rest regelen wij.

Als je nog vragen hebt over de relatiegeschenken kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, de telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.