Shotjes met eigen etiket

Voorbeeld shotjes

Shotjes met jouw logo erop

Shots doen terwijl je uitgaat, op een festival bent of misschien wel bij een evenement bent. Gasten bestellen regelmatig een lekker shotje bij horecagelegenheden. Maak indruk op jouw gasten met gepersonaliseerde shotjes en bouw merkidentiteit op.

Een eigen etiket op de shots of jouw logo gegraveerd in shotglaasjes zorgt voor vergroting van de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Het geeft een unieke beleving en uitstraling aan jouw bar, club, festival, evenement etc. Shotglaasjes met eigen gravering erin zijn een leuke toevoeging voor jouw horecazaak. 

De smaken

Waarom gepersonaliseerde shotjes?

De shots die je bij ons bestelt zijn gewoon even lekker als de shots van A-merken. Shotjes met een eigen etiket of glazen shotjes zijn erg leuk voor jouw gasten om mee te nemen als aandenken. Dit komt dan ergens in hun huis te staan en zo worden ze dus vaak herinnerd aan bijvoorbeeld jouw horecazaak of het evenement die jij hebt georganiseerd.

Voorbeelden

Ontwerp van de shots

De smaak van de shotjes bepaalt ook de kleur van jouw plastic shots. Dus stel je voor jouw logo/ontwerp bevat vooral blauw dan is Blue Curacao een goede keuze voor de smaak van jouw gepersonaliseerde shots.

Maar sinaasappel shots zijn weer perfect voor koningsdag/nacht of voor de WK. En zo zijn kers/framboos weer leuk voor Valentijnsdag. Shotjes zijn voor veel verschillende soorten gelegenheden toepasselijk. Let erop dat de smaak van het shotje er altijd op moet, hoeveel procent alcohol erin zit en hoeveel milliliter erin zit. Heb je zelf nog geen ontwerp bedacht voor de shotjes dan helpen wij jou graag. Vertel ons jouw ideeën of laat het helemaal aan ons over. Nicks staat voor je klaar!

Ruim assortiment

We hebben meerdere verschillende smaken. Zo heb je keuze uit: Blue Curacao, kers/framboos, Jägerbomb, tompouce, zure appel, oranje shotje en Copacabana. We kunnen plastic shots met een eigen etiket erop voor jou regelen maar we kunnen ook shotglaasjes met gravering erin regelen.

Shotjes gemakkelijk bij ons bestellen of heb je nog vragen?

Je kunt de gepersonaliseerde shots bij ons bestellen via het formulier hiernaast of via de mail (info@nicksreclame.nl). Vertel ons welke smaak/smaken je graag wilt bestellen en stuur jouw logo/ontwerp mee. Als je nog andere wensen hebt zet je dat ook in de mail, de rest regelen wij.

Als je nog vragen hebt over de shots met eigen etiket kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.