van petjes tot truien wij bedrukken het!

Bedrukt textiel van hoge kwaliteit

Bedrukte-truien-Nicks-reclame.jpg

Voor het bedrukken van textiel ben je bij Nicks op het juiste adres

Textiel kan in vele vormen komen. Misschien heb jij een eigen bedrijf en wil je graag nieuwe goede werkkleding of wil je een bedrukt t-shirt geven aan je moeder als cadeau voor moederdag. Of wil je een kussensloop met jouw logo erop en weggeven als relatiegeschenk. We regelen t’ graag voor jou. 

In onze shop vind je allerlei soorten textiel producten. We hebben een groot assortiment aan kleding en textiel producten. En de maten gaan van XXS tot 5XL (verschilt per product, maar er is keuze genoeg). Weet jij niet wat voor stijl goed bij jouw huisstijl en bedrijf past? Daarbij kunnen wij jou helpen! Laat ons team je adviseren.

Snelle levering

We zijn er op gebrand om jouw bedrukt textiel zo snel mogelijk te leveren.

Klantvriendelijk

Hierbij Nick's denken wij altijd uit het belang van de klant. Ben jij gelukkig dan zijn wij gelukkig.

Hoge kwaliteit

Omdat wij over het hele proces van het printen tot het drukken gaan kan je hoge kwaliteit verwachten.

Werkkleding voor jouw bedrijf

Werkkleding met jouw bedrijfslogo helpt mee aan de herkenbaarheid en representativiteit van jouw bedrijf. Wij kunnen jou helpen met jouw werkkleding van begin tot eind. We hebben een gevarieerd assortiment met veel keuze. Als het niet lukt of je weet niet wat de juiste werkkleding is voor jouw bedrijf/instelling, dan willen wij jou graag helpen. Neem contact met ons op en dan regelen wij het voor je.

We hebben werkbroeken, overalls, werkjassen, werktruien, werkshirts, werkvesten, werkschoenen en nog zo veel meer. We hebben werkkleding voor vrouwen en mannen maar ook uniseks werkkleding. Werkkleding is er om jou en je collega’s warm te houden tegen de kou buiten of binnen. Werkkleding is er ook om je te beschermen tegen chemicaliën, vuil of/en gevaarlijke stoffen en voor het beschermen van de onderkleding. En voor de werknemers die ’s nachts buiten werken is zichtbaarheid ook een belangrijke veiligheidsmaatregel. Voor bepaalde werkzaamheden is het verplicht om een bepaalde vorm van werkkleding te dragen. Ben je benieuwd hoe wij jouw logo/tekst/afbeelding of bedrijfsnaam op bijvoorbeeld een shirt krijgen, lees er hier meer over.

Wasinstructies

Om de bedrukking op jouw textiel zo lang mogelijk mee te laten gaan en dat de kwaliteit goed blijft van de bedrukking zijn er wel wasinstructies die je moet volgen. Was het textiel niet warmer dan 40 graden en was het binnenstebuiten. Droog het textiel met een wasrek maar gebruik liever niet de droger. Dan blijft jouw kleding gegarandeerd goed eruit zien en is er minder kans dat jouw bedrukking vervaagt.

Een paar ideetjes!

Heb je nog vragen over het bedrukken van textiel?

Als je nog vragen hebt over het bedrukken van textiel dan kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail (info@nicksreclame.nl), de telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.